Wie ben ik

Na 14 jaar werken in het tuincentrum van mijn man besloot ik mijn eigen koers te varen en volgde twee jaar de opleiding tot polyenergetisch therapeut. Door de lessen van Nicole van Leeuwen ontdekte ik regressietherapie en stapte over naar Tasso. Ik studeerde in 1999 af. Daarna deed ik nog de Inner Child-opleiding van Trisha Caetano en volgde verscheidene nascholingen, o.a. Life Between Lives bij Michael Newton. Ik ben nog steeds aan het Tasso Instituut verbonden als docent.

Naar website Tasso

"De verbinding met het veld van licht en liefde in zowel de zuivere universele en kosmische als ook de natuurlijke aardse energie geeft die informatie vrij die nodig is om te kunnen en mogen transformeren naar de kern in wie wij echt oprecht mogen zijn."

Ik ben geregistreerd LBL therapeut. ‘Life Between Lives’, afgekort LBL, staat voor het therapeutisch werken in het ‘Leven tussen Levens’ in, oftewel voor het beantwoorden van levensvragen via het tussenbestaan. Andere woorden die hier worden gebruikt zijn: Zielsregressie, Zielenreis, Spirituele Regressie.
Levensvragen kunnen bijvoorbeeld zijn: Wat je doel of missie in het huidige leven is of waarom je deze ouders hebt gekozen.
Je kan in een LBL sessie je gids, je zielengroep en de wijze raad ervaren, ook hoe en waarom je je huidige leven hebt gekozen.

Naar website LBL

Opleidingen in het kort:

Diploma behaald op 25 juni 1999: 
Tweejarige Opleiding Regressie- en Reïncarnatietherapie 
Tasso Opleidingen 

Diploma behaald op 22 juni 2001:
Driejarige Opleiding Regressie- en Reïncarnatietherapie
Tasso Opleidingen

Diploma behaald op 29 Juni 2003:
Inner Child Integration Therapy 
International Institute For Integration Therapy and Training 

Diploma behaald in September 2004:
Life Between Lives Therapist 
The Newton Institute for LBL Hypnotherapy 

Diploma behaald op 20 december 2015:
HBO Psychosociale Basiskennis 
Con Amore

En vele nascholingen.

Ina Wulff

Lheeweg 9
7991 AM Dwingeloo

Tel: 0612205804
E-mail: info@inawulff.nl

KvK nr: 01155285
Adres
 
Locatie