Praktijkinfo

Ik nodig je graag uit plaats te nemen in mijn stoel en jezelf over te geven aan wat er gaat gebeuren.

In een enkele sessie is soms meer te bereiken dan jaren meditatie. Dat komt omdat we niet naar boven gaan maar naar beneden, naar binnen.

In mijn praktijk heb ik al vele honderden mensen geholpen met hun klachten. Tientallen jaren ervaring, permanent opleiden en bijscholen, hebben me gemaakt tot wat ik nu ben. Een zeer ervaren regressie- en reïncarnatietherapeut met maar één doel voor ogen; jouw herstel.

Nederlandse Vereniging Reïncarnatie Therapeuten

logo nvrtIk ben lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten. Dat betekent dat ik me houdt aan de richtlijnen van de beroepsvereniging, dat ik regelmatig bijschool, dat ik supervisie toesta EN, misschien wel het belangrijkste, dat er door zo’n stempel van kwaliteit in veel gevallen de sessie geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door je ziektekostenverzekeraar. Voor meer informatie op de website van de de NVRT kun je op het logo klikken.

Tarieven

Een sessie kan wel 2 tot 3 uur duren maar soms ook korter. Mijn tarief is € 55 per uur met een maximum van twee uur. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

In contact zijn met wie je bent

Engelstalige video over Regressietherapie sessie.

Uitleg Regressietherapie Tasso Instituut