Our Blog

November 2012

Lezing en workshop met Hans ten Dam in Antwerpen

 hans lezing

 

Op 23 en 24 november is Hans ten Dam in Antwerpen. Hij geeft daar de lezing Reïncarnatie, karma en levensplan op 23 november. De volgende dag verzorgt hij een workshop Transpersoonlijke Regressietherapie, samen met enkele door Tasso Instituut opgeleide therapeuten uit Vlaanderen.  

 

Hans ten Dam was één van de grondleggers van de regressie- en reïncarnatietherapie wereldwijd. Hij leidt al bijna dertig jaar therapeuten op in binnen- en buitenland. Hans ten Dam schreef o.a. de boeken ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’ en ‘Catharsis en Integratie’, die in verschillende talen zijn vertaald.

 

Lezing

Bij de lezing Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen gaat Hans in op vragen als: wat is karma en hoe werkt het? Komen we allemaal op aarde met een levensplan? Is er een ontwikkelingsweg door levens heen, waarbij we toewerken naar verlichting? Hij baseert zich hierbij op zijn eigen ervaringen en onderzoeken van collega’s uit de regressie- en reïncarnatietherapie.

 

Workshop

Bij de workshop kunnen deelnemers zélf kennismaken met transpersoonlijke regressietherapie. Hans ten Dam zal wat vertellen over de therapie, een groepsessie begeleiden waarbij deelnemers zelf een vorig leven kunnen ervaren. Ook geeft hij een demonstratiesessie reïncarnatietherapie. Osteopaat en regressietherapeut Marc van Hecke vertelt hoe híj vanuit de osteopathie geïnteresseerd is geraakt in regressietherapie. Hij vertelt over praktijkcases en geeft een demonstratiesessie. Rob Andriessen begeleidt een groepsmeditatie naar ervaringen uit de jeugd, met innerlijk kindwerk en geeft ook een demonstratiesessie.

 

Opleiding

De lezing en de workshop zijn los van elkaar bij te wonen, maar kunnen ook prima worden gecombineerd. Beide activiteiten zijn voor alle belangstellenden toegankelijk. Het is ook een prima manier om kennis te maken met de werkwijze van Tasso, bijvoorbeeld voor mensen die geïnteresseerd zijn de driejarige opleiding Transpersoonlijke regressietherapie te volgen van Tasso Instituut. Deze opleiding wordt vanaf januari 2013 ook gegeven in Ossendrecht, in Brabant bij de Vlaams-Zeeuwse grens.

 

INFORMATIE LEZING EN WORKSHOP:

Locatie: Antwerp Aksent, Boomgaardstraat 105, Antwerpen (op loopafstand van station Antwerpen-Berchem)

Prijs: Lezing: € 15,-. Workshop: € 90,-. Lezing en workshop samen: € 100,-.

Voor meer informatie voor de lezing klik hier, voor de workshop, klik hier.

Contact: tel.nr. België: (+32) (0)494 – 112 232, tel.nr. NL: (+31) (0)6-51816412 of e-mail: infovlaanderen@tasso.nl.

 

 

 

Source: Tasso

admin

So, what do you think ?