Our Blog

Nieuwe boeken van Hans ten Dam nu verkrijgbaar

De nieuwe boeken van Hans ten Dam, Catharsis, Integratie en Transformatie en Een secretaresse in de etalage zijn nu verkrijgbaar.
 
Catharsis, Integratie en Transformatie is de opvolger van het bekende Catharsis en Integratie. In dit door Hans ten Dam geheel herschreven boek geeft hij voor het eerst een volledige en systematische beschrijving van zijn concepten en methoden. Het boek heeft 550 pagina’s en is voorzien van een zeer uitgebreide index. Het is te verkrijgen als paperback en als hardcover.

Secretaresse in de etalage 
In Een secretaresse in de etalage geeft Hans ten Dam een kijkje in de ‘keuken’ van de regressietherapeut. 25 helder en humoristisch vertelde verhalen geven een indruk van hoe regressietherapiesessies verlopen en het soms opzienbarende resultaat. Al het vakjargon wordt meteen toegelicht, waardoor het boek toegankelijk is voor iedere belangstellende lezer. Het boek heeft 168 pagina’s en is verkrijgbaar als paperback. 
 
Beide boeken zijn verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel en via diverse boekenbestelsites. Alvast een stukje lezen? Ga naar de website van Tasso Uitgeverij.

Source: Tasso

admin

Comments are closed.